Innebandy
11:12 | 2 december 2017

Surahammar missade extrapoängen

Föll i sudden death mot gästande Torshälla.

Under fredagskvällen tog Surahammars IBF emot Torshälla hemma i Mälarenergi Arena. Matchen var väldigt jämn och fick avgöras i sudden death – där Torshälla drog det längsta strået och vann med 7–6.

Torshälla hade en tvåmålsledning efter den första perioden, men i en målrik andra period kom Surahammar tillbaka. Mittenronden slutade 4–3 till hemmalaget, som därmed bara var ett mål från likaläge.

I början av tredje kvitterade Sura och kort därpå tog de också ledningen för första gången i matchen – båda gångerna genom en stekhet Marcus Jonsson. Ledningen blev dock kortvarig då Torshälla kvitterade kort efter.

Matchen gick till sudden death och där avgjorde gästernas Andreas Wisén efter dryga tre minuters spel.

Målskyttar, Sura: Marcus Jonsson 3, Joel Hirvonen, Albin Frödin, Jack Kvist