KöpingMulet

Magazin24

Vann guldet på Friends Arena

Kampsport · 10 maj, 2016 kl. 12:52
KAMPSPORT Är ändå inte nöjd med insatsen.Under helgen som var tävlade arbogatjejen Mia Karlsson i klassen senior kata. Hon gjorde det på Shito Ryu Riksmästerskapen som gick på Friends Arena i Stockholm och det gick riktigt bra. Mia vann, trots tufft motstånd, sin klass och säkrade därmed en guldmedalj. Men som den vinnarskalle hon är så var hon ändå inte riktigt nöjd med insatsen.
– Jag är alltid väldigt hård mot mig själv när det kommer till att döma min egen insats, men det kände väl den här gången att jag var lite stressig. Om jag hade varit lugnare i katan så hade jag fått ut teknikerna bättre. Om jag ska försöka se något positivt så satte jag andningen bättre än tidigare, jag har jobbigt väldigt hårt med den så det känns kul. Men allt som allt är jag inte nöjd, jag behöver träna mer och ser fram emot sommarens hårdträning.

Under tävlingarna så mötte hon bland annat två medlemmar från landslaget på sin väg fram till guldet. Störst under helgen var nog ändå att tävlingarna hölls på Friends Arena.

– Jag tyckte det var jättekul. Jag har vart på EM och VM förut så storleken på hallen kändes inte alltför häpnadsväckande. Men det var en stor ära att få stå i en av Sveriges största arenor och dessutom vinna.

Vad väntar härnäst för dig?

– Härnäst väntar egentligen min sommarträning då jag ökar träningsmängden. Jag ska dock åka till en tävling i Göteborg i Maj och sedan efter det så tar jag min Kandidatexamen så jag hinner tyvärr inte med fler tävlingar innan sommarn. Men jag ser verkligen fram mot Göteborg och sommarträningen. Jag är motiverad och beslutsam till 100 % för att lyckas så det är bara att köra på, avslutar Mia.

ÂAndra har också läst

Här är helgens träningsmatcher

Fotboll Så spelar de lokala fotbollslagen i helgen.

Stark tredjeperiod bäddade för ny IFK-seger

Ishockey Låg under inför sista 20 minuterna, men vände och vann.

Forslund frälste Blue Hammers i sudden death

Ishockey Fick med sig extrapoängen hem till Surahammar.

Fördel Kungsör i kampen om division 1-plats

Tätt och jämnt mot Per-Ols, men KIBK drog längsta strået.

Wiker hyllar Arboga Södras klassvärvning

Dervis Grabus, 23, var en av seriens bästa spelare i division 2 i fjol.Det är inte konstigt att ­Arboga Södra-tränaren ­Mikael Wiker är nöjd med sitt senaste nyförvärv. "En...

HHK får behålla poängkungen: "Ledande spelare"

"Kommer att göra många viktiga poäng nästa säsong om han håller sig frisk och kry".

Stekhet Garman ledde IFK Arboga vidare i kvalet

18-åringen stor matchvinnare när Skälby besegrades.

"Osten" återvänder till Hallstahammars SK

Meriterat nyförvärv till division 5-klubben.

Hallstaboxaren gör upp om NM-medaljerna

Fightern gör sin tredje landslagstävling.

Tvillingarna stannar i Hallsta

"Vi tycker att vi har fått ett stort förtroende och växt med det".