KöpingMulet

Magazin24

Vann guldet på Friends Arena

Kampsport · 10 maj, 2016 kl. 12:52
KAMPSPORT Är ändå inte nöjd med insatsen.Under helgen som var tävlade arbogatjejen Mia Karlsson i klassen senior kata. Hon gjorde det på Shito Ryu Riksmästerskapen som gick på Friends Arena i Stockholm och det gick riktigt bra. Mia vann, trots tufft motstånd, sin klass och säkrade därmed en guldmedalj. Men som den vinnarskalle hon är så var hon ändå inte riktigt nöjd med insatsen.
– Jag är alltid väldigt hård mot mig själv när det kommer till att döma min egen insats, men det kände väl den här gången att jag var lite stressig. Om jag hade varit lugnare i katan så hade jag fått ut teknikerna bättre. Om jag ska försöka se något positivt så satte jag andningen bättre än tidigare, jag har jobbigt väldigt hårt med den så det känns kul. Men allt som allt är jag inte nöjd, jag behöver träna mer och ser fram emot sommarens hårdträning.

Under tävlingarna så mötte hon bland annat två medlemmar från landslaget på sin väg fram till guldet. Störst under helgen var nog ändå att tävlingarna hölls på Friends Arena.

– Jag tyckte det var jättekul. Jag har vart på EM och VM förut så storleken på hallen kändes inte alltför häpnadsväckande. Men det var en stor ära att få stå i en av Sveriges största arenor och dessutom vinna.

Vad väntar härnäst för dig?

– Härnäst väntar egentligen min sommarträning då jag ökar träningsmängden. Jag ska dock åka till en tävling i Göteborg i Maj och sedan efter det så tar jag min Kandidatexamen så jag hinner tyvärr inte med fler tävlingar innan sommarn. Men jag ser verkligen fram mot Göteborg och sommarträningen. Jag är motiverad och beslutsam till 100 % för att lyckas så det är bara att köra på, avslutar Mia.

ÂAndra har också läst


Hallstahammarsonen tar över VSK Fotboll

Fotboll Ersätter Johan Mjällby på managerposten.

IKW/KBK-stjärnans succé

Segrade i Västmanlandstouren.

Ny nollpoängare för KIS

Bandy Köpingslaget besegrades på bortais.

Resultatbörs: Så slutade helgens innebandymatcher

Innebandy Så gick det för de lokala lagen.

Jotti hyllar nyförvärvet: "Väldigt glada att han är här"

Stars nye amerikan Austin Price gjorde 19 poäng i debuten.

Köping Stars vann spännande toppmöte

Dramatisk match i KB-hallen inför 705 åskådare.

Hallsta sänkte serieledarna på bortaplan

Drog till med skräll på Fagerliden.

Kungsör sänkta av sent mål

Tung förlust för Hockeytrean-laget.

Tung förlust för KIS Bandy

Åker hem med noll poäng från Stockholm.

VM avslutar året mot profilstarkt lag

Samboutmaning blev allstar-match.

Årets sista match – då lovar ”Marre” urladdning

Stekhett toppmöte avrundar 2017 – inför förväntad storpublik.