Innebandy
09:11 | 8 februari 2020

Arboga vann derbyt – även KIS segrade

Två lokala lag hade en lyckad fredagskväll – ett förlorade.

På fredagskvällen spelade tre av de lokala division 2-lagen. I Karlbergshallen spelade IBK Köping mot IFK Arboga. Det blev en jämn tillställning och sent in i den tredje perioden kvitterade IBK Köping till 3–3 efter att Adam Rambow gjort sitt andra mål i matchen. I förlängningen drog IFK Arboga det längsta strået när Albin Frödin sköt segern till bortalaget.

Även Köpings IS spelade under fredagen. KIS mötte IBF Örebro Ung på bortaplan och stod för en stark vändning. Inför den tredje perioden låg Köpingslaget under med 4–5, men i den tredje perioden stänkte KIS in fyra bollar och vann med 8–5.

Tabellen hittar du här.

Herrar Div 2 Västmanland/Örebro Län:
IBK Köping–IFK Arboga
3–4 efter förlängning (1–1, 1–1, 1–1, 0–1)
Mål, Köping: Adam Rambow 2 och Adam Salminen
Mål: Arboga: Simon Garman 2, Albin Frödin och August Borell

IBF Örebro Ung–Köpings IS
5–8 (3–2, 2–2, 0–4)
Mål, KIS: Pontus Andersson 3, Robin Grönberg 2, Max Eriksson, Tobias Larsson och Jonas Rosendahl

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln