Ishockey
06:45 | 29 januari 2020

HHK vann toppmötet

Viktig seger för hemmalaget.

Under tisdagskvällen drabbade två topplag samman i Hallstahammar. Hemmafansen fick jubla när Hallstahammars HK slog Valbo HC med 4–3.

Serieledaren Hallstahammar öppnade bataljen målmässigt bäst och tog ledningen ungefär nio minuter in i matchen. Andreas Stridh gjorde matchens första mål. Valbo stod för en snabb kvittering och innan perioden var över tog bortalaget ledningen med 2–1.

I den andra perioden visade HHK styrka. Robin Larsson Ström gjorde två mål och lagkamraten Filip Bergkvist gjorde ett – vilket innebar att hemmalaget ledde med 4–2 inför den tredje perioden.

Valbo gjorde den tredje periodens enda mål och Hallstahammar vann toppmötet med 4–3. HHK toppar serien efter 26 matcher med 63 insamlade poäng.