06:26 | 21 november 2019

KHC föll trots dubbla ledningar

Svidande förlust på hemmais för Köping.

Under onsdagskvällen spelade Köping HC match nummer 17 för säsongen. På hemmais tog man emot gästande Skövde IK.

Efter en mållös förstaperiod var det Köping HC som öppnade målskyttet. När ungefär halva matchen var spelad kunde hemmaspelaren Edvin Johansson sätta 1–0-pucken. Minuter senare kom Skövdes kvittering och inför den tredje perioden stod det 1–1.

Ungefär tio minuter in i den tredje perioden tog Köping ledningen på nytt. Denna gång var det Jesper Söder som blev målskytt.

Men mindre än en minut senare var det kvitterat, och innan perioden var över kunde bortalaget göra matchens femte och sista mål.

KHC föll med 2–3 och ligger tia i tabellen. Laget har samlat ihop 17 poäng på lika många matcher.