Ishockey
06:29 | 2 december 2019

Målsnålt när KHC vann efter straffar

Hemmalaget knep extrapoängen.

I söndags spelade Köping HC mot Kumla på hemmais. Tidigt in i matchen tog hemmalaget ledningen. Marcus Viitanen öppnade målskyttet efter ungefär två minuters spel. Cirka sex minuter senare kom kvitteringen. 1–1 stod sig perioden ut, och period två och tre slutade 0–0.

Efter 60 minuters spel visade alltså resultattavlan 1–1 och den efterföljande förlängningen blev mållös.

Matchen avgjordes på straffar och där var Köping HC det vassaste laget. Linus Gustavsson satte den matchvinnande straffen och sköt extrapoängen till hemmalaget.