Ishockey
22:05 | 14 mars 2018

Snöplig förlust i Munkfors

I onsdagens drabbning mellan IFK Munkfors och IFK Arboga IK var Jimmy Hellström i högform, men trots det segrade hemmalaget efter förlängning.

Jimmy Hellström gjorde tre av fem mål i onsdagens drabbning mot Munkfors. Foto: Michaela Ericzén/Arkiv

Det var ett laddat IFK som gästade Munkfors Arena på onsdagskvällen. Hemmalaget tog ledningen efter två minuter, något som den rutinerade Fredrik Orrsten besvarade med en kvittering nästan omedelbart. Linus Ageborg gav Arboga ledningen med 2-1, men innan den första perioden var slut hade Munkfors kvitterat.

Med två perioder spelade ledde Arboga med 3-2, tack vare Jimmy Hellström som assisterades av Linus Ageborg. Drygt två minuter in i tredje perioden klev Jimmy Hellström fram igen och utökade Arbogas ledning.

Munkfors svarade med att kvittera och ställningen var 4-4 fram tills tre minuter återstod av matchen. Jimmy Hellström utnyttjade Arbogas numerära överläge och gjorde sitt tredje mål för dagen. Men hemmalaget kämpade in i det sista och det gav utdelning, med endast 16 sekunder återstående av matchen kvitterade Munkfors, och matchen skulle avgöras i overtime.

Fyra minuter och 42 sekunder senare stod det klart att Munkfors gick segrande ur kvällens match.