Sport
06:49 | 18 september 2019

SPORTLISTAN: ”Den klart starkast lysande stjärnan”

Vilka är veckans fem hetaste?

Varje vecka listar sportredaktionen de fem hetaste personerna, lagen eller händelserna i vårt bevakningsområde.

Här är listan för vecka 38.

1. Gary Blackston, basket.

I säsongens första tävlingsmatch (Svenska Cupen-mötet med Djurgården) visade Köping Stars klass. I den säkra 97–81-segern var Gary Blackston den klart starkast lysande stjärnan. Amerikanen var ständigt ett offensivt hot och stod för en vass insats matchen igenom. Blackston blev matchens bästa poänggörare med sina 26 pinnar. Lägg även till sex greppade returer. Vasst!

2. CJ Jackson, basket.

Även CJ Jackson gjorde en mycket bra match mot Djurgården. Pointguarden noterades för 15 poäng men det var som framspelare han utmärkte sig mest. Nyförvärvet stod för hela 15 (!) assist i cupmötet. Inte illa…

3. Jeremy Combs, basket.

Här på tredjeplatsen hittar vi Stars tredje amerikan. Men det är inte så konstigt eftersom Combs gjorde 18 poäng och greppade tolv returer mot Djurgården.

4. Anna Kolmin, fotboll.

Forsby slog division 2-kollegan Norrby med 5–1. Det var Köpingslagets första seger sedan 10 juni. Anna Kolmin nätade dubbelt i segermatchen.

5. Linus Järpenberg, fotboll.

KFF såg ut att gå vinnande ur derbyt mot division 4-rivalen Arboga, men då klev Linus Järpenberg fram. På tilläggstid skickade han in 1–1-bollen och såg till att lagen fick en poäng var.

VECKANS SNACKIS:

Tunga premiärförluster för de lokala Hockeyettanlagen

I helgen spelade Surahammar och Köping sina första seriematcher för säsongen, men inget av de lokala lagen kan se tillbaka på en skön premiärseger.

Surahammars IF föll med 1–5 hemma mot gästande Grums. Sura tog ledningen i matchen, men det hjälpte inte.

Köping HC kammade noll på hemmaplan mot Borlänge. Slutresultatet skrevs till 1–3. Ikväll är det chans till revansch för de båda lokala lagen.

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-